Данченко Микола Миколайович : біобібліографічний покажчик публікацій автора з 1973 по 2018 роки : до 70-річчя від дня народження - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек
Keywords: Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ; біобібліографічний покажчик; Таврійський державний агротехнологічний університет