Роль інвестицій у розвитку аграрного підприємництва - Довгаль, В. О. (ТДАТУ, 2021)
Вітчизняна економіка напряму залежить від розміру обсягів виробництва та експорту продукції аграрного підприємництва, розвиток потенціалу якого потребує значних інвестицій у впровадження нових техніки і технологій, що призведе до збільшення обсягів виробництва та реалізації сільськогосподарської продукції з високим рівнем доданої вартості. Незважаючи на важливість, деякі прикладні аспекти інвестування в розвиток аграрного підприємництва залишаються недопрацьованими, що підкреслює актуальність та обумовлює мету обраної теми наукового дослідження.
Keywords: обсяги виробництва; експорт продукції; інвестиції; сільськогосподарські виробники