Методичні рекомендації з організації інвентаризації, оцінки, моніторингу водно-болотного угіддя міжнародного значення та складання інформаційного опису - Александров, Б.; Волох, Анатолій Михайлович; Волох, Анатолий Михайлович; Volokh, Anatolii; Воровка, В. (Мелітополь, 2018)
Методичні рекомендації з організації інвентаризації, оцінки, моніторингу водно-болотного угіддя міжнародного значення та складання інформаційного опису розкривають питання щодо вдосконалення систем інвентаризації, оцінки та моніторингу водно-болотних угідь України відповідно до вимог Конвенції про водно-болотні угіддя, що мають міжнародне значення головним чином як середовища існування водоплавних птахів. Окрім цього, рекомендації містять інформацію щодо особливостей складання Рамсарського інформаційного опису. Методичні рекомендації стануть у нагоді науковцям, що вивчають водно-болотні угіддя, укладачам Рамсарських інформаційних описів та фахівцям установ чи організацій, які відповідають за збереження водно-болотних угідь.
Keywords: науково-дослідна робота; водоплавні птахи; опис водно-болотних угідь; ботанічні дослідження; ентомологічні дослідження; іхтіологічні дослідження; види рослин; види тварин; клімат; грунт; екосистеми