Вплив рекламних комунікацій на розвиток підприємств молочної промисловості - Шквиря, Наталя Олександрівна; Shkvyria, Natalia; Гуріна, Н. Г. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах розвитку ринкової економіки підприємства молочної промисловості стикаються з високим рівнем конкуренції та швидкими змінами споживчих уподобань. Одним із ключових чинників, що визначає успіх підприємства на ринку, є ефективна система маркетингових комунікацій, серед яких особливе місце займає реклама. Рекламна діяльність не лише сприяє підвищенню впізнаваності бренду та формуванню позитивного ставлення споживачів до продукції, а й виступає важливим інструментом стимулювання попиту, залучення нових клієнтів та зміцнення конкурентних позицій підприємства.
Keywords: рекламні комунікації; молочна промисловість