Енерго- та ресурсозбереження в тваринництві: підручник для здобувачів вищої освіти закладів вищої освіти - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltіanska, Natalia; et al. (My University, 2020)
Енерго- та ресурсозбереження в тваринництві – вагома складова частина навчальної дисципліни «Машиновикористання в тваринництві», що визначає комплекс організаційних, правових, наукових, виробничих, технічних, інформаційних і економічних заходів, реалізація яких спрямована на ефективне використання паливно-енергетичних ресурсів і нетрадиційних відновлюваних джерел енергії при виробництві продукції АПК, зокрема галузі тваринництва. Навчальне видання адресовано здобувачам ступеня вищої освіти «Магістр» аграрних закладів вищої освіти IV рівня акредитації, а також слухачам ННІ післядипломної освіти та виробничникам.
Keywords: енергоресурси; енергозбереження; енергозберігаючі технології; тваринництво