Інноваційний шлях розвитку як фактор стабілізації аграрного виробництва - Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (My University, 2021)
Аграрна галузь є однією з найбільш важливих галузей економіки країни, яка включає різні види економічної діяльності щодо виробництва сільськогосподарської продукції, продуктів харчування, а також доставки їх до кінцевого споживача. В останні роки аграрний сектор України демонструє позитивну динаміку та збільшує обсяги виробництва сільськогосподарської продукції.
Keywords: аграрна продукція; конкурентоспроможність; інвестиції; інноваційна діяльність