Вдосконалення стандартів якості освітянських послуг у вищих навчальних закладах України - Мельник, Олександр Олексійович; Мельник, Александр Алексеевич; Melnyk, Oleksandr (Люкс, 2014)
Стаття присвячена питанням вдосконалення стандартів якості управління вищими навчальними закладами в умовах європейської інтеграції України.
Keywords: вища освіта; стандарт якості; закон