Автоматизація керування технологічним процесом виробництва комбікормів в умовах господарств АПК - Діордієв, В. Т.; Кашкарьов, А. О.; Диордиев, В. Т.; Кашкарев, А. А.; Diordiev, V.; Kashkarov, A. (СевНТУ, 2011)
UK: У публікації розглянуті сучасні програмні засоби АСК у контексті технологічного процесу виробництва комбікормів на автоматизованих комплексах. Наведені результати упровадження АСК технологічного комплексу виробництва комбікормів на базі імітаційної моделі технологічного процесу. Розглянута функціональність АСК на основі мереж Петрі. RU: В статье рассмотрены современные средства АСУ в контексте технологического процесса производства комбикормов на автоматизированных комплексах. Приведены результаты внедрения АСУ технологического комплекса производства комбикормов на основе имитационной модели технологического процесса. Рассмотрена функциональность АСУ на основе сети Петри. EN: The article considers the modern means of APC in the context of the technological process of production mixed-fodders on automated lines. The results of implementing APC technology complex mixed-fodders production on the basis of a simulation model of the process. The functional process control on the basis Petri nets.
Автоматизация управления технологическим процессом производства комбикормов в условиях хозяйств АПК
Automation process control production mixed-fodders in agricultural households
Keywords: автоматична система керування; технологічний комплекс; комбікорм; мережа Петрі; виробництво комбікормів; автоматизовані комплекси; імітаційна модель; функціональність АСК