Основи електропривода: методичні вказівки до практичної роботи «Розрахунок механічної характеристики асинхронного електродвигуна з короткозамкненим ротором при динамічному гальмуванні» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
При виконанні практичних робіт з основ електропривода студент повинен самостійно вирішувати практичні інженерні задачі, вміти розраховувати механічну характеристику асинхронного електродвигуна з короткозамкненим ротором при динамічному гальмуванні
Keywords: електропривод; інженерні задачі; розрахунок механічної характеристики асинхронного електродвигуна; динамічне гальмування