Шляхи підвищення ефективності управління сільськогосподарським виробництвом - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Шокарев, Олександр Миколайович; Шокарев, Александр Николаевич; Shokarev, Oleksandr (ТДАТУ, 2020)
При глобальному переході на цифрові технології вітчизняні виро-бники зможуть займати різні високоприбуткові ніші в наукомістких послуги для сільського господарства і харчової промисловості, серед яких – передові рішення в області біотехнологій, інформаційно-комунікаційних технологій, робототехніки, аерокосмічної промисловості, відновлення природного середовища та проектування екосистем.
Keywords: екосистеми; цифровізація; цифрові технології; формування інноваційної системи; основні драйвера цифровізації агробізнесу