Напрями забезпечення прибутковості господарської діяльності підприємства - Берегова, Діана (Мелітополь, 2022)
Об'єктом дослідження є виробничо-господарська діяльність ФОП «Деревенчук О. А.». Предметом дослідження є рівень і динаміка прибутковості господарської діяльності ФОП «Деревенчук О. А.». Мета кваліфікаційної магістерської роботи - узагальнення теоретичних основ прибутковості суб’єкта господарської діяльності, дослідження динаміки і стану прибутковості ФОП «Деревенчук О.А.», визначення перспектив та обґрунтування напрямків підвищення прибутковості ФОП. Методи проведення досліджень: аналітичні та логічні методи, монографічний, аналіз рядів динаміки, методи стратегічного аналізу, факторний аналіз, графічний метод (багатокутник конкурентоспроможності, точка беззбитковості)
кваліфікаційна робота магістра, освітньо-професійна програма «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Keywords: прибуток; дохід; рівень рентабельності; точка беззбитковості; собівартість; конкурентоспроможність; господарська діяльність