Внутрішній аудит витрат основної діяльності: особливості організації в АПВ - Сахно, Людмила Анатоліївна; Сахно, Людмила Анатольевна; Sakhno, Liudmyla; Котова, Світлана Олександрівна; Котова, Светлана Александровна; Kotova, Svitlana (ТДАТУ, 2013)
Розглянуто питання організації внутрішнього аудиту як засобу реалізації інформаційно-контрольної функції управлінського обліку. Проведене дослідження дало нам змогу запропонувати обґрунтовану програму внутрішнього аудиту витрат основної діяльності для агропромислових підприємств.
Keywords: внутрішній аудит; витрати; внутрішнього контролю