Обґрунтування діагностичних параметрів асинхронних електродвигунів для періодичного контроля - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (ТДАТУ, 2020)
У роботі запропоновано параметри, які характеризують функціональний стан вузлів асинхронного електродвигуна та можуть бути використані при періодичному контролі.
Keywords: асинхронний електродвигун; обмотка статора; метод діагностування; ротор