Методи ведення переговорів - Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana; Попович, С. В. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
У сучасному світі багато менеджерів та бізнесменів на початковому та більш продвинутому рівні можуть нехтувати певними правилами та техніками ведення переговорів. Деякі на інтуїтивному рівні виконують та застосовують їх, але є й ті, хто не знаючи про основи роблять велику кількість помилок які, у свою чергу, призводять до втрати відносин із клієнтами та доходу
Keywords: техніка ведення ділових переговорів; аргументування; передавання інформації; прийняття рішень