Освіта в умовах змін, інновацій та викликів - Олексенко, К. Б. (My University, 2021)
Роль освіти в суспільномурозвитку зростає. Здобутки науково-технологічного прогресу потребують кваліфікованих спеціалістів та підвищення вимог до їх професійної підготовки. Зміна вимог до кваліфікації головним чином стосується необхідності одержувати освіту та удосконалювати свої навички протягом всього життя.
Keywords: вища освіта; освітні послуги; навчання; креативно-методологічна модель навчання; критичне мислення