Стан ринку праці Придніпровського економічного району та перспективи його покращення - Васильченко, Д. В. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Дослідження стану ринку праці та факторів, що на нього впливають, завжди є актуальним та постійно знаходяться у колі зору вчених, політиків, державних структур. Не дивлячись на існуючу методологію аналізу ринку, кожна країна і, навіть, кожний окремий її регіон мають свої особливості вирішення проблеми безробіття та забезпечення рівня зайнятості.
Keywords: ринок праці; економічний район; безробіття