До вершин професійних знань – з підручниками вчених та викладачів ТДАТУ (1935 -2012 роки) : науково-бібліографічний покажчик - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2012)
Даний покажчик містить в собі перелік підручників, які були підготовлені та надруковані викладачами ТДАТУ за період існування учбового закладу. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, аспірантам, магістрам та студентам ТДАТУ
Keywords: покажчик; підручники; навчальні посібники