Сутність і еволюція формування поняття «якість життя населення» - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla (My University, 2015)
UK: В останні десятиліття увагу дослідників привернули проблеми вивчення і розробки ефективного механізму управління продуктивністю праці в системі забезпечення якості життя населення. EN: Examines the nature and evolution of the formation of the concept of "quality of life".
Keywords: життя; населення; якість життя; population; quality of life; material needs; the consumer society