Туризм у Запорізькій області: можливості і загрози - Овесков, О. В.; Демко, Валентина Сергіївна; Демко, Валентина Сергеевна; Demko, Valentyna (ТДАТУ, 2018)
У зв'язку з реформуванням економіки України, активною зовнішньоекономічною діяльністю, виходом на міжнародні ринки, в тому числі й на ринки туристичних послуг та прийняття Державної програми розвитку туризму та курортів на період до 2022 року, виникає необхідність ефективного використання потенціалу туристичної галузі з метою підвищення її конкурентоспроможності, що, в свою чергу, неможливо без забезпечення належного регулювання діяльності в сфері туризму
Keywords: туризм; конкурентоспроможність; SWOT-аналіз; Запорізька область; розвиток туризму