АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у вересні.
Keywords: новітні технології; відмінники; навчальний рік; акредитація спеціальностей; науково-дослідна робота; виховна робота; студентське самоврядування; студентський відпочинок