Методи активації навчання з охорони праці посадових осіб сільськогосподарських підприємств - Кузьменко, А.; Зоря, Михайло Віталійович; Зоря, Михаил Виталиевич; Zoria, Mykhailo (ТДАТУ, 2015)
Стаття присвячена дистанційним методам навчання з охорони праці посадових осіб сільськогосподарських підприємств. Наведено переваги цього методу навчання.
Keywords: охорона праці; засоби навчання; сільськогосподарські підприємства; дистанційне навчання; методи навчання; підготовка фахівців; професійні ризики; умови праці; якість навчання