Опис до патенту на корисну модель № 58869 "Вентильований бункер" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Вентильований бункер, що включає кільцеву раму, перфорований корпус з конічним дном, внутрі-шню повітророзподільну трубу, пристрої для завантаження та розвантаження та електрокалорифер з вентилятором, який відрізняється тим, що внутрішня повітророзподільна труба на одній третині висоти оснащена гофрами
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; пристрій для зберігання сипких матеріалів; очищення, сортування та зберігання зерна і насіння