Сутність і значення стратегічного планування бізнес-структур в неоіндустріальній економіці - Кравченко, К. (My University, 2020)
Метою дослідження є розкриття аспектів стратегічного планування як складового елементу стратегічного управління діяльності бізнес-структурами в неоіндустріальній економіці шляхом аналізу співвідношення між головними термінами і поняттями, які характеризують стратегічне планування.
Keywords: стратегічне планування; неоіндустріальна економіка