Реалізація пристрію захисту трифазного симетричного динамічного навантаження на сучасній апаратній базі. - Попова, Ірина Олексіївна; Чаусов, Сергій Володимирович (My University, 2024)
Робота присвячена розробці пристрою комбінованого захисту на оперативних підсилювачах від аварійних режимів роботи асинхронного електродвигуна, який дозволить підвищити його експлуатаційну надійність.
Keywords: діагностування; сила струму; температура обмотки; анормальний режим; операційні підсилювач