Веб застосунок для бронювання житлових та нежитлових приміщень - Тарасюк, Володимир Романович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: У сучасному світі цифрових технологій зростає попит на зручні та доступні платформи для здійснення різноманітних операцій в режимі онлайн. Однією з важливих галузей є оренда приміщень, як комерційних, так і житлових. Ринок оренди швидко трансформується завдяки впровадженню інформаційних технологій, що дозволяє забезпечити оперативний пошук, порівняння та бронювання приміщень. Створення веб-застосунку для оренди приміщень сприятиме підвищенню ефективності управління орендними процесами, зменшенню часу на пошук потрібного приміщення та підвищенню рівня задоволеності як орендарів, так і власників нерухомості. Об’єкт дослідження: процес електронного пошуку та бронювання житлових та нежитлових приміщень. Предмет дослідження: веб застосунок для бронювання житлових та нежитлових приміщень. Мета роботи: Розробка веб-застосунку для оренди приміщень, який дозволить оптимізувати процес пошуку, вибору та бронювання приміщень, забезпечуючи зручний інтерфейс та високу якість обслуговування користувачів. /// EN: In today’s world of digital technologies, there is a growing demand for convenient and affordable platforms for conducting various online transactions. One of the most important industries is the rental of premises, both commercial and residential. The rental market is rapidly transforming due to the introduction of information technology, which allows for the prompt search, comparison and booking of premises. The creation of a web application for renting premises will help to increase the efficiency of managing rental processes, reduce the time spent searching for the right premises and increase the level of satisfaction of both tenants and property owners. Research object: the process of electronic search and booking of residential and non-residential premises. Subject of research: a web application for booking residential and nonresidential premises. Purpose of the study: Development of a web application for renting premises that will optimize the process of searching, selecting and booking premises, providing a user-friendly interface and high quality of user service.
кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Keywords: веб-застосунок; оренда приміщень; бронювання; електронна комерція; інтерактивний інтерфейс; web application; rental of premises; booking; e-commerce; interactive interface