Обгрунтування необхідного і достатнього комплексу експрес - методів для достовірного розпізнавання стану працюючих моторних масел с. г. техніки - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan (My University, 2014)
UK: В роботі розроблена загальна методика досліджень та обґрунтована достатня кількість експрес-методів, які б забезпечували достовірне розпізнання стану працюючого моторного масла сільськогосподарської техніки в процесі її експлуатації. RU: В работе разработана общая методика исследований и обосновано достаточное количество экспресс-методов, обеспечивающих достоверное распознавание состояния работающего моторного масла сельскохозяйственной техники в процессе ее эксплуатации. EN: We propose a general research of methodic and proved a sufficient number of rapid methods to ensure reliable detection of the state working engine oil in the agricultural machinery in course of its operation.
Обоснование необходимого и достаточного комплекса экспресс - методов для достоверноого распознавания состояния работающих моторных масел с. г. техники
Rationale necessary and sufficient complex express - methods for recognition truth able to work motor oil agroculture technology
Keywords: моторне масло; паливні фракції; охолоджуюча рідина; механічні домішки; експрес-метод; портативні засоби; моторное масло; топливные фракции; охлаждающая жидкость; механические примеси; экспресс-метод; портативные средства; engine oil; fuel fraction; coolant; mechanical impurities; rapid method; portable tools