Практикум з навчальної дисципліни "Електричне освітлення та опромінення" - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan (ФОП Ландар С. М., 2021)
Практикум представляє собою збірник практичних робіт, прикладів їх виконання. До кожної практичної роботи приведені стислі теоретичні відомості, приклади рішень проілюстровані рисунками і поясненнями, що сприяє більш глибокому засвоєнню теоретичного матеріалу курсу «Електричне освітлення та опромінення» і придбанню навиків його практичного застосування. Практикум з навчальної дисципліни «Електричне освітлення та опромінення» призначений для здобувачів ступеню вищої освіти зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» вищих навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації.
Keywords: електричне освітлення; опромінення; джерела світла; схеми живлення; практикум