Обґрунтування конструкції машини для видалення кісточок вишні - Зотов, Д. С. (ТДАТУ, 2020)
Запропоновано конструкцію машини для видалення кісточок вишні.
Keywords: студент; магістрант; збірник; вишня; дитяче харчування; видалення кісточок вишні