Вивчення способів вирощування саджанців черешні із формами штамбоутворювачів - Нінова, Галина Василівна; Нинова, Галина Васильевна; Ninova, Halyna (Уманський ДАУ, 2008)
Представлено результати досліджень з вивчення впливу слаборослих форм вегетативних підщеп і сортів вишень у якості штамбоутворювачів для районованих насіннєвих підщеп кісточкових порід з метою зменшення вимог насаджень до родючості ґрунтів та їх вологозабезпеченості
Keywords: саджанці черешні; штамбоутворювачі; зерняткові культури; осіння ревізія; весняна ревізія