Проблеми та перспективи розвитку недержавного пенсійного забезпечення - Яцух, Олена Олексіївна; Яцух, Елена Алексеевна; Yatsukh, Olena; Дмитров, Микола Іванович; Дмитров, Николай Иванович; Dmytrov, Mykola (Таврійський нац. ун-т ім. В.І.Вернадського, 2011)
Зроблено аналіз запровадження системи недержавного пенсійного забезпечення в Україні, висвітлені позитивні сторони дії системи, опрацьовані рекомендації щодо підвищення соціального захисту працівників сільськогосподарських підприємств.
Keywords: соціальне страхування; пенсійна система; пенсійний внесок