Управління інноваціями у системі освіти - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (ТДАТУ, 2009)
Робота присвячена управлінню інноваціями у системі освіти. Розглянута система критеріїв оцінювання інноваційних програм
Keywords: інновації; критерії оцінювання; освіта; системний підхід; інноваційна програма; інноваційна політика; фактор; управління інноваціями