Інформаційно-програмний засіб для системи дистанційного навчання з дисципліни «Організація та обробка електронної інформації» - Строкань, Оксана Вікторівна; Строкань, Оксана Викторовна; Strokan, Oksana; Слєпцов, А. О. (МДПУ ім. Б. Хмельницького, 2017)
UK: У статті розглянуто спосіб підвищення ефективності та якості засвоєння навчального матеріалу студентами дистанційної форми навчання на прикладі дисципліни «Організація та обробка електронної інформації» шляхом використання сучасних інформаційних електронних технологій. Зокрема у статті пропонується навчальний засіб, який містить у собі не тільки сухий виклад теоретичного матеріалу, але й , презентаційну та тестову складові. RU: В статье рассмотрен способ повышения эффективности и качества усвоения учебного материала студентами дистанционной формы обучения на примере дисциплины «Организация и обработка электронной информации» путем использования современных информационных электронных технологий. В частности, в статье предлагается учебное средство, которое содержит в себе не только сухое изложение теоретического материала, но и практическую, презентационную и тестовую составляющие. EN: In article the way of increase of efficiency and quality of mastering of educational material by students of distance learning on the example of discipline "Organization and processing of electronic information" through the use of modern electronic information technology. In particular, the paper proposes educational tool that contains not only dry, theoretical teaching, but practical, presentation and test components.
Keywords: дистанційна форма навчання; інформаційно-програмний засіб; інформаційні технології; інформаційний простір; дистанционная форма обучения; информационно-программное средство; информационные технологии; информационное пространство; distance learning; information and software; information technology; information space