Історія науки і техніки: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів рівня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» - Мельник, Олександр Олексійович; Мельник, Александр Алексеевич; Melnyk, Oleksandr (Мелітополь: ФО-П Однорог Т. В., 2020)
Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів рівня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» з дисципліни «Історія науки і техніки» призначена для ознайомлення студентів (з подальшим їх самостійним обмірковуванням) історії прирощення наукових знань у межах окремих галузей природничих, гуманітарних, соціальних, технічних наук відповідно до певних історичних етапів розвитку науки і культури в цілому з метою опанування інтелектуального багатства світової наукової культури, яке зберігається в історії людства та на якому ґрунтується сучасна наука.
Keywords: методичні вказівки; історія науки; історія техніки