ЗНАЧЕННЯ ГРАФІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ. - Дереза, Олена Олександрівна (My University, 2023)
UKR : Сучасна технічна освіта потребує більшого використання систем автоматизованого проєктування (САПР) в процесі навчання. Виступати на ринку праці бакалаври з механічної інженерії можуть завдяки знанням, здобутих за допомогою прикладних програм, тому графічна підготовка має велике значення для фахівців.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ENG: Modern technical education requires greater use of automated design systems (CAD) in the learning process. Bachelors in mechanical engineering can appear on the labor market thanks to the knowledge gained with the help of applied programs, so graphic training is of great importance for specialists.
Significance of graphic training of future engineers.
Keywords: інформаційні технології; комп’ютерне моделювання; проєктування; програмне забезпечення; information technology; computer modeling; design; software