Опис до патенту на корисну модель № 123688 "Пристрій для отримання електричної енергії" - Варуша, Є. О.; Ісаєв, Л. А.; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Пристрій для отримання електричної енергії шляхом використання паливного елемента. Як паливний елемент встановлена іонопровідна мембрана
Keywords: електрична енергія; паливний елемент; іонопровідна мембрана