Аналіз причин низької динаміки розвитку геотермальної енергетики в Україні - Фірсова, О. М. (My University, 2021)
В останні роки значного розвитку в Україні набуло впровадження альтернативних джерел енергії, заснованих на використанні потенціалу сонячної інсоляції та вітроенергетика. Ця тенденція пов’язана з кризою вичерпних джерел енергії.
Keywords: альтернативні джерела енергії; геотермальна енергетика; термальні води; пароводяні суміші; природна пара