Обробка гною з метою отримання біогазу - Карапетров, В. (ТДАТУ, 2021)
Перш за все, слід зазначити, що суттєвим аспектом виробництва біогазу є використання відновлюваних джерел енергії, що часто одночасно є відходами. Використання органічних відходів чи аграрної сировини створюють середовище для утворення екологічних ефектів при їх транспортуванні, зберіганні та використанні.
Keywords: відновлювані джерела енергії; органічні відходи; електроенергія; метан; біогазова установка ZORG; біодобрива