Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі - Самойчук, Кирило Олегович; Ковальов, М. К.; Ковальов, Олександр Олександрович; Samoichuk, Kyryl; Kovalov, M.; Kovalev, Oleksandr (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Дроблення є важливим процесом, який дозволяє подрібнювати сировину та готові продукти до бажаного розміру частинок. Дроблення є одним з ключових процесів в харчовій промисловості, що відіграє важливу роль у підготовці сировини та переробці продуктів харчування. Ця технологічна операція полягає в подрібненні сировини на менші частки з метою полегшення подальшої обробки та забезпечення бажаної якості кінцевого продукту [1]. Тези доповіді присвячені розгляду ключових аспектів теорії дроблення в харчовій промисловості, фізичних та хімічних аспектів процесу, вибір обладнання для дроблення, а також контроль якості та оптимізацію процесу.
Keywords: харчова промисловость; дроблення; виробництво продуктів харчування; подрібненні сировини