Неформальний професійний розвиток фахівців закладів вищої освіти - Дереза, Олена Олександрівна; Dereza, Olena; Водяницький, Іван Олексійович; Vodyanitskyi, Ivan (My University, 2024)
UA: У статті розглядаються особливості системи додаткової освіти та навчання в закладах вищої освіти, що надає можливість професійного розвитку кваліфікованих кадрів та зацікавленості здобувачів освіти. Розглянуто функції неформальної освіти й труднощі, з якими стикаються учасники освітнього процесу. /// EN: The article examines the features of the system of additional education and training in institutions of higher education, which provides an opportunity for professional development of qualified personnel and the interest of education seekers. The functions of non formal education and the difficulties faced by the participants of the educational process are considered.
Keywords: неформальна освіта; платформи онлайн-навчання; сертифікатні освітні програми; дистанційне навчання