Значення та функції психології в управлінні організаціями - Подопригора, А. В.; Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana (НМетАУ, 2020)
Концентрація уваги керівників на психологічних аспектах управління створює умови не тільки для успішного досягнення спільної кінцевої мети виробництва, але і для повної трудової віддачі працівників, розвитку їх творчої активності та задоволення фізичних і духовних потреб.
Keywords: система управління; керівники; функції психології управління; персонал організації; психологія управління