Аналіз використання електроенергії в обладнанні потокових ліній зерноочисних агрегатів - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (ТДАТУ, 2013)
UK: Проаналізовано використання електроенергії в обладнанні потокових ліній зерноочисних агрегатів. RU: Проанализировано использование электроэнергии в оборудовании поточних линий зерноочистительных агрегатов. EN: There was analyzed an electric energy usage in equipment of grain cleaning production lines.
Анализ использования электроэнергии в оборудовании поточных линий зерноочистительных агрегатов
Analysis of the use to electric enercy in equipment of grain cleaning production lines
Keywords: втрати активної потужності; корисна активна потужність; спожита потужність; енергетичний ККД; раціональне використання електроенергії