Необхідність гранулювання корму в тваринництві - Рябошапка, Ю. В. (My University, 2021)
Продовольча проблема є найбільш важливою і покликана задовольняти основну потребу людини – потребу в харчуванні. Її рішення в значній мірі залежить від темпів зростання тваринницької продукції і, отже, стабільності і збалансованості кормової бази. Особлива увага приділяється скороченню в раціонах тварин дефіциту кормового білка (протеїну) і вітамінів. Недостатня кількість кормового білка обумовлена великими втратами біологічного врожаю кормових культур при традиційних способах заготівлі та зберігання кормів.
Keywords: тваринництво; гранулювання; зберігання кормів; кормосуміші; брикетовані корми