Програмна реалізація аналізу часових рядів - Зінов’єва, Ольга Геннадіївна (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Описано алгоритм прогнозування часових рядів на підставі їх структурування головними інваріантами матриці різних вимірностей та представлена програма для прогнозування часових рядів на вбудованій мові Matlab. EN: The algorithm for forecasting time series based on their structuring by the main invariants of the matrix of different dimensions is described, and the program for forecasting time series in the built-in Matlab language is presented.
Keywords: часові ряди; інформаційні технології; аналіз; прогнозування; time series; information technologies; analysis; forecasting