Переваги та недоліки використання Pro/Engineer в сучасній інженерній діяльності - Притула, В. О. (ТДАТУ, 2021)
Pro/Engineer – один з базових модулів CAD-системи Creo Elements/Pro. Даний програмний продукт є одним з першопрохідців в області тривимірного параметричного моделювання і в своїй роботі оснований на ієрархічній параметризації, що має на увазі під собою наявність "дерева побудови", а геометрія створюваного об'єкта при цьому складається з фічерів – найпростіших геометричних елементів, що співвідносяться один з одним, і операцій, які здійснюються над ними.
Keywords: система спрощених уявлень; моделювання; фічери