Опис до патенту на корисну модель № 112317 "Клапанна головка гомогенізатора" - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Воробйова, О. В.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Клапанна головка гомогенізатора містить сідло і клапан та притискний механізм. Клапан і сідло містять верхні і нижні частини, між якими розташовані кільцеві канали для співвісного виходу потоку емульсії після зіткнення в зазорі між внутрішніми поверхнями клапана і сідла
Keywords: клапанна головка; гомогенізатор; притискний механізм