Гомогенізатор. Опис до патенту на корисну модель № 157106. Україна - Колодій, Олександр Сергійович; Сушко, Ольга Вікторівна; Ковальов, Олександр Олександрович; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянський, Олег Володимирович (My University, 2024)
Гомогенізатор містить кільцеподібну камеру високого тиску, сідло клапана та вихідний патрубок. В клапані виконаний центрально розташований отвір, який сполучає камеру високого тиску з вихідним патрубком, при цьому діаметр клапана більше за діаметр сідла.
Keywords: гомогенізатор; камера високого тиску; сідло клапана; клапан; центральний отвір; кільцеподібна камера