Бухгалтерський облік: навчальний посібник для виконання практичних робіт - Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana; Голуб, Наталя Олександрівна; Голуб, Наталья Александровна; Левченко, Ольга Петрівна; Левченко, Ольга Петровна; Levchenko, Olha; Демчук, Олена Миколаївна; Демчук, Елена Николаевна; Demchuk, Olena (My University, 2019)
Навчальний посібник для виконання практичних робіт з дисципліни «Бухгалтерський облік» є складовою частиною циклу дисциплін, які формують майбутнього фахівця з економічного профілю.
Keywords: бухгалтерський облік; практичні роботи; економіка; суб'єкти господарювання