Сезонна динаміка льоту яблуневої плодожерки (LASPEYRESIAPOMONELLAL.) у насадженнях - Облещенко, С. Д.; Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia (Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019)
Протягом досліджуваного року зафіксовано три повних покоління шкідника і сезонна динаміка льоту тривала 176 днів. Основними погодно-кліматичними умовами, які забезпечували високу щільність популяції яблуневої плодожерки, були середньодобові температури на рівні 23,5-26,50С та випадання невеликої кількості опадів.
Keywords: яблунева плодожорка; сезонна динаміка льоту