Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 13, т. 6 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
У випуску наукових праць наведено зміст статей за підсумками роботи щорічної науково-технічної конференції співробітників та аспірантів ТДАТУ та інших навчальних закладів. В основному представлено результати досліджень у галузі механізації технологічних процесів сільськогосподарського виробництва. Випуск призначено для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів агротехнічних спеціальностей.
Keywords: біогаз; метаногенеруючі бактерії; зелена маса; анаеробний процес; гній; енергозбереження; параметри мікроклімату; штучна вентиляція; комбінована вентиляція; заготівля кормів; сінаж; силос; сіно; технологічний процес; продуктивність; прес-брикетувальник; рослинні залишки; паливні брикети