Обгрунтування механізованої технології виробництва озимої пшениці в умовах товариства з обмеженою відповідальністю "Жовтневе" Великолепетихського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Павленко, Євген (ТДАТУ, 2021)
В роботі проведено аналіз технологій вирощування та збирання озимої пшениці на зерно з метою виявлення нагальних проблем та обгрунтування актуальності досліджень.
Keywords: зерно; озима пшениця; інтенсивна технологія; міні-тіл; собівартість; гербіциди; обгрунтування; урожайність; комплекс машин